DoubleTree by Hilton Goa-Panaji

Batı Hindistan, Chimbel
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji Genel
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji Genel
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji Genel
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji Genel
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji Genel
Image More +84 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Goa-Panaji
Near Mandovi River, Kadamba Plateau Panjim-Old Goa Bypass Road Batı Hindistan, Chimbel

DoubleTree by Hilton Goa-Panaji konaklamanızda Panaji bölgesinde, Bom Jesus Bazilikası ile 5,2 km (3,2 mi) ve Deltin Royale Kumarhanesi ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Miramar Plajı ile 10,9 km ve Candolim Plajı ile 18,7 km mesafede.

Feliz yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 160 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. İyi vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları program gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
King,
King, Executive Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Premium
Premium Süit, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
King, Deluxe Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
King, Deluxe Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Balkon, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x