DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside

Chengdu
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside Genel
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside Genel
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside Genel
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside Genel
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside Öne Çıkan Resim
Image More +19 fotoğraf
DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside
NO 266 SHABANQIAO ROAD CHENGHUA AVE , Chengdu

DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside misafirlere Chengdu merkezinde, New Century Global Center ve Chengdu Yintai Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jiufang Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Century City International Exhibition Center ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

DoubleTree by Hilton Chengdu Riverside içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 194 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (High Floor)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (High Floor)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (270D Skyline)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x