Double G Resort Anyer

Bulakan
Double G Resort Anyer Genel
Double G Resort Anyer Genel
Double G Resort Anyer Genel
Double G Resort Anyer Genel
Double G Resort Anyer Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Double G Resort Anyer
Jl. Raya Karang Bolong KM 148, Cinangka Anyer, Serang , Bulakan

Double G Resort Anyer misafirlere Bulakan bölgesinde, plajda ve Anyer Plajı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Carita Beach ile 7,2 mi (11,5 km) ve Little Green Canyon ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimiz şömine bulunan 33 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x