Dorsett Singapore (SG Clean)

Singapur Merkez Bölgesi, Outram
Dorsett Singapore (SG Clean) Öne Çıkan Resim
Dorsett Singapore (SG Clean) Dış Mekan
Dorsett Singapore (SG Clean) Dış Mekan
Dorsett Singapore (SG Clean) Dış Mekan
Dorsett Singapore (SG Clean) İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Dorsett Singapore (SG Clean)
333 New Bridge Road Singapur Merkez Bölgesi, Outram

Dorsett Singapore (SG Clean) konaklamanızda Singapur (Singapur Merkezi) bölgesinde, Chinatown Kültür Merkezi ve Raffles City ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Orchard Road Alışveriş Caddesi ile 3,6 km ve Singapore Flyer ile 3,9 km mesafede.

SENSHI, Dorsett Singapore (SG Clean) misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 285 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Dorsett)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda (Splash)
Çatı
Çatı Katı (Loft) (Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x