Dormio Resort Les Portes du Grand Massif

Northern Alps, Araches-la-Frasse
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif Genel
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif Genel
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif Öne Çıkan Resim
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif Dış Mekan
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Dormio Resort Les Portes du Grand Massif
Les Portes du Grand Massif, Les Gérats Arâches-la-Frasse Northern Alps, Araches-la-Frasse

Araches-la-Frasse bölgesindeki Dormio Resort Les Portes du Grand Massif konaklamanızda, Flaine Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Golf Flaine Les Carroz ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu daire Megeve Kayak Merkezi ile 29,8 mi (47,9 km) ve Gerats Kayak Teleferiği ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için Bellevue ideal, bu restoranı bölgesel mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu dairede ayrıca kapalı havuz ve spor salonu sunulmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 5 Yatak Odası
Dağ
Dağ Evi, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x