DORMERO Hotel Hersbruck

Franconian Hills, Hersbruck
DORMERO Hotel Hersbruck Genel
DORMERO Hotel Hersbruck Genel
DORMERO Hotel Hersbruck Genel
DORMERO Hotel Hersbruck Öne Çıkan Resim
DORMERO Hotel Hersbruck Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
DORMERO Hotel Hersbruck
Oberer Markt 5 Franconian Hills, Hersbruck

DORMERO Hotel Hersbruck misafirlere Hersbruck merkezinde, PsoriSol Hautklinik GmbH ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Dauphin Speed Event otomobil müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nuremberg Christmas Market ile 19,7 mi (31,8 km) ve Nürnberg Şatosu ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x