Dormero Hotel Dessau-Rosslau

Dessau-Rosslau
Dormero Hotel Dessau-Rosslau Genel
Dormero Hotel Dessau-Rosslau Genel
Dormero Hotel Dessau-Rosslau Genel
Dormero Hotel Dessau-Rosslau Genel
Dormero Hotel Dessau-Rosslau Genel
Image More +12 fotoğraf
Dormero Hotel Dessau-Rosslau
Zerbsterstrasse, 29 , Dessau-Rosslau

Dormero Hotel Dessau-Rosslau konaklamanızda Dessau-Rosslau merkezinde, Marien Kilisesi ve Anhaltinisches Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Federal Environment Agency Headquarters ile 1 km ve Georgium Parkı ile 1,7 km mesafede.

Dormero Hotel Dessau-Rosslau misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

152 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x