Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style

Bisceglie
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style Genel
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style Öne Çıkan Resim
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style Dış Mekan
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style Dış Mekan
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style
via Giovanni Bovio 177 , Bisceglie

Donna Lucrezia B&B - Boutique Hotel Style misafirlere Bisceglie merkezinde, Arkeoloji Kent Müzesi ve Cathedral San Pietro ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel La Conchiglia ile 0,7 mi (1,1 km) ve Norman Kulesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Barok stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x