Don Raúl

Kuzey Şili, San Pedro De Atacama
Don Raúl Genel
Don Raúl Genel
Don Raúl Öne Çıkan Resim
Don Raúl Dış Mekan
Don Raúl Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Don Raúl
Calle Caracoles 130 Kuzey Şili, San Pedro De Atacama

Don Raúl misafirlere San Pedro de Atacama merkezinde, San Pedro de Atacama Meydanı ve San Pedro Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Meteorite Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Inca House ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Classic Double
Standard
Standard Classic Triple
Room
Twin Beds
Room
Standard Plus Matrimonial
Room
Standard Plus - Twin Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x