Don Pelayo Pacific Beach

Kuzey Meksika, Mazatlán
Don Pelayo Pacific Beach Genel
Don Pelayo Pacific Beach Genel
Don Pelayo Pacific Beach Genel
Don Pelayo Pacific Beach Genel
Don Pelayo Pacific Beach Genel
Image More +55 fotoğraf
Don Pelayo Pacific Beach
Av Del Mar 1111 Col. Flamingos Kuzey Meksika, Mazatlán

Don Pelayo Pacific Beach konaklamanızda Mazatlan merkezinde, Norte Plajı ve Mazatlan Akvaryumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Jose Maria Pino Suarez Belediye Pazarı ile 4,9 km (3 mi) ve Machado Meydanı ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Meksika mutfağı sevenler için The Marlin Cafe restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 176 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Mazatlan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Oda, Lagün Manzaralı
Room
Superior Süit, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x