Don Juan Beach Resort

Batı Endülüs, Manilva
Don Juan Beach Resort Öne Çıkan Resim
Don Juan Beach Resort Dış Mekan
Don Juan Beach Resort Dış Mekan
Don Juan Beach Resort Dış Mekan
Don Juan Beach Resort Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Don Juan Beach Resort
Carretera N-340, km 141 Batı Endülüs, Manilva

Don Juan Beach Resort misafirlere Manilva (La Chullera) bölgesinde, Playa La Chullera yakınında ve Playa Aldea ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Playa Gaviotas ile 1,2 mi (1,9 km) ve Playa de Sabinillas ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x