Domus Renier Boutique Hotel

Aegean Sea, Hanya Eski Kent Bölgesi
Domus Renier Boutique Hotel Genel
Domus Renier Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Domus Renier Boutique Hotel Dış Mekan
Domus Renier Boutique Hotel Dış Mekan
Domus Renier Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Domus Renier Boutique Hotel
Akti Kountourioti 41-42 Aegean Sea, Hanya Eski Kent Bölgesi

Domus Renier Boutique Hotel misafirlere Hanya merkezinde, Eski Venedik Limanı ve Girit Deniz Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Souda Limanı ile 5 mi (8,1 km) ve Agia Marinası Plajı ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Otelin restoranı ZEPOS misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Jakuzi (Outdoor)
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Master
Master Suite, Jetted Tub, Sea View
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit
Hideaway
Hideaway Villa, Courtyard & Alley View, Annex Building

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x