Dominique Colonna

Corte
Dominique Colonna Genel
Dominique Colonna Öne Çıkan Resim
Dominique Colonna Dış Mekan
Dominique Colonna Dış Mekan
Dominique Colonna Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Dominique Colonna
Vallée de la Restonica - BP83 , Corte

Corte bölgesindeki Dominique Colonna konaklamanızda, Gorges de la Restonica ve Regional Natural Park of Corsica yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Santos Manfredi Hastanesi ile 1,2 mi (2 km) ve Corsica Pascal Paoli Üniversitesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

La
La Standard
La
La Rivière
La
La Supérieure
Suite
Suite A Casuccia
Suite
Suite L'Alba

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x