Domaine Le Petit Moulin

Saint-Hilaire
Domaine  Le Petit Moulin Genel
Domaine  Le Petit Moulin Öne Çıkan Resim
Domaine  Le Petit Moulin Dış Mekan
Domaine  Le Petit Moulin Dış Mekan
Domaine  Le Petit Moulin Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Domaine Le Petit Moulin
le breux , Saint-Hilaire

Domaine Le Petit Moulin konaklamanızda Saint-Hilaire bölgesinde, Aziz Martin Kilisesi ile 14,7 km (9,1 mi) ve Chateau Bourbon-l'Archambault ile 15,6 km (9,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Souvigny Müzesi ile 19,8 km (12,3 mil) ve St Peter ve St Paul Kilisesi ile 19,9 km (12,4 mil) mesafede.

Akşam yemeği için Table d'Hôtes ideal, bu restoranı Doğu Avrupa Mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x