Domaine du Pont de l'Eyre

Aquitaine, Salles
Domaine du Pont de l'Eyre Genel
Domaine du Pont de l'Eyre Öne Çıkan Resim
Domaine du Pont de l'Eyre Dış Mekan
Domaine du Pont de l'Eyre Dış Mekan
Domaine du Pont de l'Eyre Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Domaine du Pont de l'Eyre
2, Route de Minoy Aquitaine, Salles

Salles bölgesindeki Domaine du Pont de l'Eyre misafirlere okyanus kıyısında, Landes de Gascogne Bölgesi Doğa Parkı ve Communes Val de l'Eyre Topluluk Binası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arcachon Koyu ile 12,6 mi (20,3 km) ve Lugo Eski Kilisesi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Domaine du Pont de l'Eyre misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x