Domaine Du Moulin Neuf

Chateaux De La Loire, Ambillou
Domaine Du Moulin Neuf Genel
Domaine Du Moulin Neuf Öne Çıkan Resim
Domaine Du Moulin Neuf Dış Mekan
Domaine Du Moulin Neuf Kahvaltı
Domaine Du Moulin Neuf Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Domaine Du Moulin Neuf
Le Moulin Neuf Chateaux De La Loire, Ambillou

Domaine Du Moulin Neuf konaklamanızda Ambillou bölgesinde, Lavaray Manastırı ile 15,3 km (9,5 mi) ve Chateau de Langeais ile 19,2 km (12 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Château des 7 Tours Golf ile 19,7 km (12,2 mil) ve Botanik Bahçesi ile 21,7 km (13,5 mil) mesafede.

Table d'hôtes, Domaine Du Moulin Neuf misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Cocoon)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet (Spacieuse)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Coquette, 2nd floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x