Domaine de Roucayrols

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Ambres
Domaine de Roucayrols Öne Çıkan Resim
Domaine de Roucayrols Dış Mekan
Domaine de Roucayrols Dış Mekan
Domaine de Roucayrols Kahvaltı
Domaine de Roucayrols Oda Düzeni
Image More +44 fotoğraf
Domaine de Roucayrols
1889 Route de Saint Pierre Midi-pyrenees (orta Pireneler), Ambres

Ambres bölgesindeki Domaine de Roucayrols misafirlere nehir üzerinde, Saint-Alain Katedrali ve Jardins des Martels ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Capitole de Toulouse ile 30,9 mi (49,8 km) ve Cite de l'Espace ile 31,3 mi (50,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Yapay nehir ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun (Tilleuls)
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cèdre)
Apart
Apart Daire (Figuiers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x