Domaine de Palatz

Carcassonne Semti, Laure-Minervois
Domaine de Palatz Genel
Domaine de Palatz Öne Çıkan Resim
Domaine de Palatz Dış Mekan
Domaine de Palatz Yerinde Yemek
Domaine de Palatz Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Domaine de Palatz
Domaine de Palatz, D111 Carcassonne Carcassonne Semti, Laure-Minervois

Laure-Minervois bölgesindeki Domaine de Palatz misafirlere tarihi bölgede, Occitania Truffle House ve Carrière du Roi Taş Ocağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Caunes Minervois Manastır Kilisesi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Cabrespine Mağarası ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için pansiyonun restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Family
Family Kır Evi, 3 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Avlu
Kır
Kır Evi, Üzüm Asması Manzaralı, Avlu
Kır
Kır Evi, Bahçe Manzaralı, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x