Domaine de Marguerite

Janvry
Domaine de Marguerite Genel
Domaine de Marguerite Öne Çıkan Resim
Domaine de Marguerite Dış Mekan
Domaine de Marguerite Dış Mekan
Domaine de Marguerite Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Domaine de Marguerite
Hameau de la Brosse , Janvry

Janvry bölgesindeki Domaine de Marguerite konaklamanızda Haute Vallée de Chevreuse Regional Natural Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Golf de Gif-Chevry ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Versay Sarayı ile 22 mi (35,4 km) ve Paris-Sud Üniversitesi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

La Cave de Margaux, Domaine de Marguerite misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (1)
Dağ
Dağ Evi (2)
Dağ
Dağ Evi (3)
Romantic
Romantic Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x