Domaine de la Touche

Mosnay
Domaine de la Touche Genel
Domaine de la Touche Genel
Domaine de la Touche Öne Çıkan Resim
Domaine de la Touche Dış Mekan
Domaine de la Touche Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Domaine de la Touche
1 rue de la Touche les Thomasses , Mosnay

Domaine de la Touche konaklamanızda Mosnay bölgesinde, George Sand Evi ile 30,7 km (19,1 mi) ve Dryades Golf ile 40,9 km (25,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Brenne Bölge Doğa Parkı ile 8,2 mi (13,1 km) ve Gömlek Fabrikası Müzesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Table d'hôtes, Domaine de la Touche misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerehafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo
Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Royal
Royal Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x