Dom & House - Apartments Monte Cassino

Kashubia, Sopot
Dom & House - Apartments Monte Cassino Genel
Dom & House - Apartments Monte Cassino Öne Çıkan Resim
Dom & House - Apartments Monte Cassino Dış Mekan
Dom & House - Apartments Monte Cassino Dış Mekan
Dom & House - Apartments Monte Cassino İç Mekan
Image More +429 fotoğraf
Dom & House - Apartments Monte Cassino
Monte Cassino 5-49 Kashubia, Sopot

Bu apart daire misafirlere Sopot merkezinde, Monte Cassino Caddesi yakınında ve Sierakowskich Köşkü ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 8,5 mi (13,7 km) ve Dom Zdrojowy Oteli ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Sigara içilmeyen bu dairede, yakın çevrede bot turları, yakın çevrede sörf/body boarding, ve yakın çevrede kanoyla gezinti var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede yelkencilik, yakın çevrede sualtı dalış ve yakın çevrede su kayağı bulunuyor.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x