Dolores Tropicana Resort

Mindanao, General Santos
Dolores Tropicana Resort Genel
Dolores Tropicana Resort Öne Çıkan Resim
Dolores Tropicana Resort Yerinde Yemek
Dolores Tropicana Resort Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Dolores Tropicana Resort Kolaylıklar
Image More +4 fotoğraf
Dolores Tropicana Resort
Tambler Mindanao, General Santos

Dolores Tropicana Resort misafirlere General Santos bölgesinde, plaj yakınında ve Plaza Heneral Santos ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Queen Tuna Park ile 7,5 mi (12,1 km) ve T'boli Settlement ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x