Dolomiti Chalet Hotel

Trentino Ski West, Italian Alps
Dolomiti Chalet Hotel Genel
Dolomiti Chalet Hotel Genel
Dolomiti Chalet Hotel Genel
Dolomiti Chalet Hotel Öne Çıkan Resim
Dolomiti Chalet Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Dolomiti Chalet Hotel
Strada Di Vason 88 Monte Bondone Trentino Ski West, Italian Alps

Trento bölgesindeki Dolomiti Chalet Hotel konaklamanızda, Monte Bondone ve Skirama Dolomiti Adamello Brenta yakınında konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Valle dell'Adige ile 0,1 mi (0,1 km) ve Viotte Alp Stili Botanik Bahçesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için minibar olan 57 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x