Dolce Vita

Nord-pas-de-calais, Labuissière
Dolce Vita Öne Çıkan Resim
Dolce Vita Dış Mekan
Dolce Vita Yerinde Yemek
Dolce Vita Yerinde Yemek
Dolce Vita Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Dolce Vita
2049 Rue de la Libération Nord-pas-de-calais, Labuissière

Bruay-la-Buissiere bölgesindeki Dolce Vita konaklamanızda, Zenith Arena Konser Salonu ile 28,1 mi (45,2 km) ve Notre Dame de Lorette Ulusal Mezarlığı ile 15 mi (24,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Neuville St. Vaast Fransız Askeri Mezarlığı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Louvre-Lens ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Dolce Vita misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x