Doha Dynasty Hotel

Doha
Doha Dynasty Hotel Öne Çıkan Resim
Doha Dynasty Hotel Lobi
Doha Dynasty Hotel Oda
Doha Dynasty Hotel Oda
Doha Dynasty Hotel Oda
Doha Dynasty Hotel
Al Mahar Street , Doha

Doha bölgesindeki Doha Dynasty Hotel konaklamanızda, Grand Hamad Caddesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Souq Waqif ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Doha Corniche ile 0,9 mi (1,5 km) ve City Centre Alışveriş Merkezi ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 82 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x