Dockside Mooloolaba

Sunshine Coast Waterfront, Mooloolaba
Dockside Mooloolaba Öne Çıkan Resim
Dockside Mooloolaba Dış Mekan
Dockside Mooloolaba Dış Mekan
Dockside Mooloolaba İç Mekan
Dockside Mooloolaba Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Dockside Mooloolaba
50 Burnett Street Sunshine Coast Waterfront, Mooloolaba

Dockside Mooloolaba size Güneş Işığı Kıyısı merkezinde, Mooloolaba Gezi Yolu ile 5 dakika yürüyüş ve Salt Caves Mooloolaba ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire The Wharf Mooloolaba ile 0,4 mi (0,6 km) ve Mooloolaba Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x