Do Drop Inn RV Resort and Cabins

Güneydoğu Oklahoma, Platter
Do Drop Inn RV Resort and Cabins Genel
Do Drop Inn RV Resort and Cabins Genel
Do Drop Inn RV Resort and Cabins Genel
Do Drop Inn RV Resort and Cabins Öne Çıkan Resim
Do Drop Inn RV Resort and Cabins Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Do Drop Inn RV Resort and Cabins
560 Platter Dike Rd Güneydoğu Oklahoma, Platter

Mobil ev misafirlere Platter bölgesinde, plaj yakınında ve Red River ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan mobil ev Choctaw Kumarhanesi ile 9,3 mi (15 km) ve Texoma Gölü ile 2,5 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş mobil evde küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için mobil evde bir Tempur-Pedic yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve dijital TV kanalları var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için açık havuz ve bahis merkezi vardır. Bu mobil evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Platter bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu mobil ev misafirlerimize 640 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x