Do Ciacole in Relais

North Adriatic Coast, Mira
Do Ciacole in Relais Genel
Do Ciacole in Relais Öne Çıkan Resim
Do Ciacole in Relais Dış Mekan
Do Ciacole in Relais Dış Mekan
Do Ciacole in Relais İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Do Ciacole in Relais
Via Malpaga, 116 North Adriatic Coast, Mira

Mira bölgesindeki Do Ciacole in Relais misafirlere kırsal bölgede, Villa Widmann Rezzonico Foscari ve Villa Valmarana, Mira ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Venedik Limanı ile 11,1 mi (17,8 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Jakuzi
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x