DLGL - Dung Quat Hotel

Orta Vietnam, Trung An
DLGL - Dung Quat Hotel Genel
DLGL - Dung Quat Hotel Genel
DLGL - Dung Quat Hotel Öne Çıkan Resim
DLGL - Dung Quat Hotel Dış Mekan
DLGL - Dung Quat Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
DLGL - Dung Quat Hotel
Doc Soi Junction Dung Quat Economic Zone Orta Vietnam, Trung An

Bình Sơn bölgesindeki DLGL - Dung Quat Hotel konaklamanızda, My Son Sanctuary ile 16,6 mi (26,6 km) ve Cong Vien Ba To ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Pham Van Dong Üniversitesi ile 20,1 mi (32,3 km) ve Khuong My Kuleleri ile 20,7 mi (33,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 96 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Front View)
Süit
Süit (VIP )
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Garden Pool View)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (Front View)
Room
Superior Oda (Garden Pool View)
Room
Family Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x