DKaYa Hostel

Güney Tayland, Khuekkhak
DKaYa Hostel Öne Çıkan Resim
DKaYa Hostel Dış Mekan
DKaYa Hostel Dış Mekan
DKaYa Hostel Dış Mekan
DKaYa Hostel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
DKaYa Hostel
68/9 Soi Ruea Tor 813,Moo5,Petchkrasem Tambol Kuekkak Ampur Takua Pa Güney Tayland, Khuekkhak

DKaYa Hostel misafirlere Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Khao Lak–Lam Ru National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Bang Niang Market ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bangnieng Afternoon Market ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda DKaYa Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
4-Mixed Shared Dormitory
Room
6-Mixed Shared Dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x