Divine Fountain Victoria Island

Lagos
Divine Fountain Victoria Island Genel
Divine Fountain Victoria Island Öne Çıkan Resim
Divine Fountain Victoria Island Dış Mekan
Divine Fountain Victoria Island Dış Mekan
Divine Fountain Victoria Island İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Divine Fountain Victoria Island
Plot 156, Prince Ade Odedina Street Victoria Island , Lagos

Divine Fountain Victoria Island misafirlere Lagos bölgesinde, plaj yakınında, Kuramo Plajı ve Landmark Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palms Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Bar Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Room
Junior Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x