Disney's Hollywood Hotel

Pearl River Deltası, Lantau
Disney's Hollywood Hotel Genel
Disney's Hollywood Hotel Genel
Disney's Hollywood Hotel Genel
Disney's Hollywood Hotel Genel
Disney's Hollywood Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
Disney's Hollywood Hotel
Hong Kong Disneyland Resort Pearl River Deltası, Lantau

Lantau bölgesindeki Disney's Hollywood Hotel misafirlere deniz kıyısında, Hong Kong Disneyland ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve AsiaWorld-Expo ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Citygate Outlets Alışveriş Merkezi ile 14,2 km ve Ladies' Market sokak pazarı ile 21,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Chef Mickey yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 600 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x