Disio Resort

Western Sicily, Marsala
Disio Resort Genel
Disio Resort Öne Çıkan Resim
Disio Resort Dış Mekan
Disio Resort Dış Mekan
Disio Resort Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Disio Resort
Contrada Scacciaiazzo 79 Western Sicily, Marsala

Marsala bölgesindeki Disio Resort konaklamanızda Marco De Bartoli - Samperi Şarap İmalathanesi ve Mirabile Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Rallo ile 6,3 mi (10,1 km) ve Donnafugata Şaraphanesi ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Disio Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

22 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık tenis kortu veya sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 7 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x