Discovery Apartment Carnaxide

Estoril Coast, Carnaxide
Discovery Apartment Carnaxide Genel
Discovery Apartment Carnaxide Genel
Discovery Apartment Carnaxide Öne Çıkan Resim
Discovery Apartment Carnaxide Dış Mekan
Discovery Apartment Carnaxide Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Discovery Apartment Carnaxide
Rua Manuel Anastacio Alves 9 RC 2 DTO Estoril Coast, Carnaxide

Oeiras (Carnaxide) bölgesindeki Discovery Apartment Carnaxide misafirlere Ajuda Botanik Bahçesi ve Jeronimos Manastırı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Floresta de Monsanto Parkı ile 6,8 km (4,2 mil) ve Ajuda Ulusal Sarayı ile 7 km (4,3 mil) mesafede.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Business
Business Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Özel Banyo, Nehir Manzaralı
Exclusive
Exclusive Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x