Diplomat Hotel

Volga (bölge), Nizhny Novgorod
Diplomat Hotel Genel
Diplomat Hotel Öne Çıkan Resim
Diplomat Hotel Dış Mekan
Diplomat Hotel İç Mekan
Diplomat Hotel İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Diplomat Hotel
Bolshaya Pecherskaya Street, 26 Volga (bölge), Nizhny Novgorod

Diplomat Hotel misafirlere Nizhny Novgorod merkezinde, Gorki Edebiyat Müzesi ve Nizhniy Novgorod Devlet Teknik Üniversitesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Veshch v Sebe Art Gallery ile 0,2 mi (0,3 km) ve Yazar Maksim Gorki'nin Müze Evi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nizhny Novgorod bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x