Diplomat Club Hotel

Kişinev
Diplomat Club Hotel Genel
Diplomat Club Hotel Genel
Diplomat Club Hotel Genel
Diplomat Club Hotel Genel
Diplomat Club Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Diplomat Club Hotel
Lacului 39 , Kişinev

Kişinev bölgesindeki Diplomat Club Hotel konaklamanızda Kutsal Kapılar ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Catedrala Nasterea Domnului ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel National Museum of Archeology and History of Moldova ile 1 mi (1,7 km) ve Trip to Moldova Private Day Tours ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x