Dipladenia Garden Country House

Mascali
Dipladenia Garden Country House Öne Çıkan Resim
Dipladenia Garden Country House Dış Mekan
Dipladenia Garden Country House Dış Mekan
Dipladenia Garden Country House Kahvaltı
Dipladenia Garden Country House Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Dipladenia Garden Country House
Via Catania Messina 65 , Mascali

Dipladenia Garden Country House misafirlere Mascali bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Ionian Sea ve Spiaggia di Fondachello 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Etna Dağı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Giardini Naxos Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x