Dina Morgabine

Territoire De La Côte Ouest, Saint-Paul
Dina Morgabine Genel
Dina Morgabine Genel
Dina Morgabine Genel
Dina Morgabine Öne Çıkan Resim
Dina Morgabine Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Dina Morgabine
80 Bis rue des Engagés, Bruniquel La Saline Les Bains Territoire De La Côte Ouest, Saint-Paul

Dina Morgabine misafirlere Saint-Paul merkezinde, Plage de L'Hermitage ve Run' Aventures ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Plage de la Saline les Bains ile 1,1 mi (1,8 km) ve Garden of Eden ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Apart dairede konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Oda (Horizon)
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Küçük Mutfak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x