Dimoramuri B&b

Doğu Sicilya, Katanya
Dimoramuri B&b Öne Çıkan Resim
Dimoramuri B&b Dış Mekan
Dimoramuri B&b İç Mekan
Dimoramuri B&b İç Mekan
Dimoramuri B&b İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Dimoramuri B&b
Via S. Vito 34 Doğu Sicilya, Katanya

Dimoramuri B&b misafirlere Katanya merkezinde, St. Agatha Kilisesi ve Bellini Bahçeleri ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Carezza
Room
Dolcezza
Room
Passione

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x