Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza

Etruscan Sahili, Livorno
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza Genel
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza Öne Çıkan Resim
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza Dış Mekan
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza Dış Mekan
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza
Viale Italia, 407 Etruscan Sahili, Livorno

Livorno bölgesindeki Dimora Storica Ai Casini D'Ardenza misafirlere okyanus kıyısında, Terrazza Mascagni ve Museo Civico Giovanni Fattori ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Livorno Katedrali ile 4,8 km (3 mi) ve Livorno Limanı ile 4,8 km (3 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (External Bathroom)
Room
Deluxe Süit, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x