Dimora Graziana

Itria Valley, Locorotondo
Dimora Graziana Öne Çıkan Resim
Dimora Graziana Dış Mekan
Dimora Graziana Dış Mekan
Dimora Graziana İç Mekan
Dimora Graziana İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Dimora Graziana
Via della Difesa 2 Itria Valley, Locorotondo

Dimora Graziana size Locorotondo merkezinde, Madonna della Greca Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş ve St. George Ana Kilisesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 7,4 mi (11,9 km) ve Morelli Sarayı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Ulivo)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Ortensia)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Roseto)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Alloro)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Camelia)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet (Gelsomino)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x