Dimora Garibaldi

İtalya Riviyerası, Castelnuovo Magra
Dimora Garibaldi Genel
Dimora Garibaldi Genel
Dimora Garibaldi Öne Çıkan Resim
Dimora Garibaldi Dış Mekan
Dimora Garibaldi Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Dimora Garibaldi
Via Dante Alighieri İtalya Riviyerası, Castelnuovo Magra

Dimora Garibaldi konaklamanızda Castelnuovo Magra bölgesinde, Apuan Alpleri ile 4,9 km (3 mi) ve Montemarcello Bölge Parkı ile 8,9 km (5,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu konak otel La Spezia Körfezi ile 11,9 km (7,4 mi) ve Lerici Plajı ile 15,2 km (9,4 mi) mesafede.

Dimora Garibaldi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit
Room
Sıra Ev, Birden Çok Yatak (Puccini)
Room
Panoramic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Vadi Manzaralı, Bahçeli (Paganini)
Room
Classic Oda, 1 Yatak Odası, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x