Dimora Delle Grotte

Castellana Grotte
Dimora Delle Grotte Öne Çıkan Resim
Dimora Delle Grotte Dış Mekan
Dimora Delle Grotte Dış Mekan
Dimora Delle Grotte Dış Mekan
Dimora Delle Grotte Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Dimora Delle Grotte
Via Vito Matarrese 68 , Castellana Grotte

Castellana Grotte bölgesindeki Dimora Delle Grotte konaklamanızda, Sirio Astronomi Rasathanesi ve Franco Anelli Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 19,4 mi (31,2 km) ve Franco Anelli Mağara Bilimi Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Dimora Delle Grotte misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 4 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x