Dimora Botteghelle

Western Sicily, Trapani
Dimora Botteghelle Genel
Dimora Botteghelle Öne Çıkan Resim
Dimora Botteghelle Dış Mekan
Dimora Botteghelle İç Mekan
Dimora Botteghelle İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Dimora Botteghelle
Corso Vittorio Emanuele 154 Western Sicily, Trapani

Dimora Botteghelle misafirlere Trapani merkezinde, Via Mura di Tramontana Ovest Yolu yakınında ve Delle Mura di Tramontana Plajı ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trapani Limanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve San Lorenzo Katedrali ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x