Dimatis

Petra, Agios Dimitrios
Dimatis Genel
Dimatis Genel
Dimatis Genel
Dimatis Genel
Dimatis Genel
Image More +490 fotoğraf
Dimatis
Agios Dimitrios Pierias Petra, Agios Dimitrios

Dimatis konaklamanızda Katerini bölgesinde, tarihi bölgede, Kalyva Christaki - Skala Road ile 41,9 km (26,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Olimpos Dağı ve Leptokarya Plajı ile aynı bölgededir.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Attic)
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı (Attic)
Deluxe
Deluxe Süit, Sauna
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x