Dillons Hotel

Wild Atlantic Way, Letterkenny
Dillons Hotel Genel
Dillons Hotel Genel
Dillons Hotel Genel
Dillons Hotel Genel
Dillons Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Dillons Hotel
29 Upper Main Street Wild Atlantic Way, Letterkenny

Dillons Hotel misafirlere Letterkenny bölgesinde, milli parkta, Letterkenny Katedrali ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Letterkenny Eğlence Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Amazonas Outdoor - Indoor Airsoft Firing Range ile 0,4 mi (0,7 km) ve Letterkenny Golf Club ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 83 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x