Dillon Beach Resort

Dillon Beach
Dillon Beach Resort Öne Çıkan Resim
Dillon Beach Resort Dış Mekan
Dillon Beach Resort Yerinde Yemek
Dillon Beach Resort Oda Manzaraları
Dillon Beach Resort Oda Düzeni
Image More +31 fotoğraf
Dillon Beach Resort
1 Beach Ave , Dillon Beach

Dillon Beach bölgesindeki Dillon Beach Resort misafirlere okyanus kıyısında, Dillon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tomales Kent Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı kır evi Tomales Belediye Sarayı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Tomales Bölge Tarihi Merkezi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Coastal Kitchen misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut.

Misafirler için mutfak olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu kır evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe
Kır
Kır Evi
Kır
Kır Evi
Room
Kır Evi
Room
Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x