Dikalo Highston

Highveld Ridge, Bryanston
Dikalo Highston Genel
Dikalo Highston Öne Çıkan Resim
Dikalo Highston Dış Mekan
Dikalo Highston Dış Mekan
Dikalo Highston Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Dikalo Highston
9 Highland Avenue Highveld Ridge, Bryanston

Dikalo Highston konaklamanızda Sandton bölgesinde, Montecasino Kumarhanesi ile 4,2 km (2,6 mi) ve Sandton City Alışveriş Merkezi ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sandton Kongre Merkezi ile 10,4 km (6,5 mil) ve Nelson Mandela Meydanı ile 10,5 km (6,5 mil) mesafede.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Sandton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 100 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Süit
Room
Standard Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x