Dietla 99 Apartments

Kent Merkezi, Krakow
Dietla 99 Apartments Öne Çıkan Resim
Dietla 99 Apartments Dış Mekan
Dietla 99 Apartments Oda Düzeni
Dietla 99 Apartments Banyo Tipleri
Dietla 99 Apartments Banyo Tipleri
Image More +174 fotoğraf
Dietla 99 Apartments
ul. Dietla 99 Kent Merkezi, Krakow

Dietla 99 Apartments misafirlere Krakow merkezinde, Main Market Square ve Akvaryum ve Doğa Tarihi Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Oskar Schindler Fabrikası ile 1,6 mi (2,6 km) ve Wawel Şatosu ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (D45)
Apart
Apart Daire (D46)
Apart
Apart Daire (D01)
Apart
Apart Daire (1A)
Apart
Apart Daire (1B)
Apart
Apart Daire (1C)
Apart
Apart Daire (D05)
Apart
Apart Daire (D06)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (D07)
Apart
Apart Daire (D08)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x