Die Villa Mettmann

Rhine-romantic Route, Mettmann
Die Villa Mettmann Genel
Die Villa Mettmann Genel
Die Villa Mettmann Öne Çıkan Resim
Die Villa Mettmann Dış Mekan
Die Villa Mettmann Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Die Villa Mettmann
Auf dem Hüls 22 Rhine-romantic Route, Mettmann

Die Villa Mettmann konaklamanızda Mettmann bölgesinde, Neanderthal Müzesi ile 5,7 km (3,5 mi) ve ISS Dome ile 17,8 km (11 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Mitsubishi Electric Hall arenası ile 21,2 km (13,2 mi) ve Messe Düsseldorf ile 23,4 km (14,6 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Room
Exclusive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x